Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Costume – Inspirație croită pe stilul tău

Viitorul mire va trebui să fie pe măsura viitoarei mirese! Costumul trebuie să iasă în evidență prin anumite aspecte legate de culoare, model, croială sau chiar prin nota de eleganță aflată în tandem cu întregul eveniment!

Dacă ești încă indecis sau știi exact ce îți dorești te așteptăm la Ghid Mariaj să îți alegi costumul de mire.

Expozanți 2020

Inspirație croită pe stilul tău

Am crede că, pentru voi, bărbații, alegerea costumului din cea mai specială zi a voastră e un lucru mai ușor decât alegerea rochiei pentru viitoarele mirese. Însă știm că emoțiile se revarsă peste fiecare dintre voi, iar apropierea celei mai speciale zile din viața voastră face această alegere una aparent mai dificilă.

Noi îți venim în ajutor cu câteva propuneri ale celor mai îndrăgite tendințe pentru anul 2020 în materie de costume bărbătești.

Cu toții știm că un costum negru din 3 piese este alegerea clasică și mereu în tendințe a bărbaților care tind să nu petreacă foarte mult timp la cumpărături, dar care doresc să mențină aerul boem, elegant și clasic, în acord cu ținuta miresei.

Dar, dacă te numeri printre persoanele pentru care cuvântul ”a îndrăzni” face parte din agenda zilnică, designerii de modă aduc în atenție o paletă de culori mult mai vibrantă și stiluri și croieli nonconformiste pentru costumele de mire.

Sacourile și vestele cu două rânduri de nasturi în combinații îndrăznețe de culori și texturi promit să revină din nou în forță anul viitor. Nuanțele intense de verde smarald, burgundi sau chiar crem al unui frac elegant vor propulsa mirele pe podium, alături de viitoarea sa mireasă. Chiar și imprimeurile florale sau costumele în dungi promit să facă senzație la aceste evenimente speciale.

Iată ce mai poți găsi la târg

Expozanți 2020

Organizatori

Partener media

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj