Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Foto-video - Momente de pus în ramă.​

Cea mai tare atmosferă dă naștere celor mai vii și neprețuite amintiri. Se spune că muzica e sufletul petrecerii, așa că pentru cea mai importantă petrecere din viața ta va trebui să acorzi o atenție deosebită formației sau Dj-ului pe care ai dori să îi ai la nuntă. Iar pentru a surprinde momente de pus în ramă, fotografii și videografii trebuie aleși din timp.

La Ghid Mariaj vei putea vedea portofoliile fotografilor de nuntă și discuta cu soliști, sau formații pentru a putea pregăti din timp un eveniment de neuitat!

Expozanți 2020

Cele mai frumoase emoții merită amintiri pe măsură! 

În ceea ce privește asistența foto&video de la nunta voastră avem câteva sfaturi care sigur vă vor fi de folos! 

Pentru anul 2020 se anunță a tendință a fotografilor de nunți înspre fotografii al căror cadru se va axa pe emoția veșnicilor îndrăgostiți, fiind utilizată cât mai mult lumina naturală. Post-procesarea fotografiilor va fi realizată minimal, fiind corectate doar tonurile de lumină.

Iar pentru niște cadre cu adevărat speciale, puteți opta pentru fotografi ale căror pachete conțin și filmări cu drone. Amintirile voastre vor fi la înălțime!

O altă tendință, venită, de această dată, din partea viitorilor miri constă în poziția mult mai degajată și familială pe care o adoptă aceștia pe parcursul evenimentului. Aceștia preferă să trăiască în adevăratul sens al cuvântului un eveniment cu atât de multă amploare emoțională și să lase pe mâna profesioniștilor fotografi să surprindă perfect cele mai importante cadre.

Pentru pachetul muzical se păstrează și în 2020 tradiția pentru formații de nuntă care să se plieze pe gusturile tuturor invitațiilor. 

Diversitatea melodiilor pe care aceștia le pot interpreta va mulțumi atât părinții și bunicii cât și prietenii sau colegii de birou. Însă, dacă invitații voștri sunt sufletul petrecerii indiferent de sunetul ambiental, puteți opta pentru un dj care să anime întreaga atmosferă alături de aceștia!

Iată ce mai poți găsi la târg

Expozanți 2020

Organizatori

Partener media

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj