Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Rochii – Inspirație într-un alb infinit

Cu sau fără trenă, de prințesă sau tip sirenă, de un alb imaculat sau cu o culoare mai îndrăzneață, rochia de mireasă va fi exact așa cum ți-ai dorit! Radiază de fericire pe podiumul viitorului tău împreună cu sufletul pereche și fii strălucitoare în cea mai importantă zi din viața ta!

La Ghid Mariaj vei găsi exact rochia care ți se potrivește. O colecție impresionantă de modele și croieli te așteaptă să le descoperi și să o alegi pe cea în care te vei simți cu adevărat specială!

Expozanți 2020

Inspirație într-un alb infinit

Anul 2020 este anul în care vă veți uni destinele? Înseamnă că emoțiile deja încep să te copleșească, iar nerăbdarea de a păși spre altar alături de sufletul tău pereche este din ce în ce mai mare. Într-o zi atât de importantă, tu nu poți decât să fii în centrul atenției și strălucești pe tot parcursul evenimentului, astfel că rochia de mireasă devine inevitabil cel mai important accesoriu de care trebuie să ții cont.

Anul 2020 vine cu tendințe inedite și îndrăznețe pentru femeile dornice să fie în lumina reflectoarelor și să inspire prin eleganța și rafinamentul lor. Rochiile de mireasă cu pelerină de prințesă sunt noutatea acestui sezon și presupun renunțarea la voal sau trenă în schimbul unei pelerine chic, pentru că în fiecare femeie se găsește câte puțin din personajul Albă ca Zăpada. Rochiile de mireasă cu jachete sunt ideale pentru personalitățile exuberante, rebele și se adresează în general mireselor ce vor avea nunta în perioada anotimpurilor reci, precum toamna sau iarna. Rochiile tip prințesă sunt reinterpretate în noul sezon. O rochie de mireasă deosebită, cu forme extravagante și fustă dublă subliniază silueta zveltă, iar broderiile fine îi conferă rochiei un farmec feminin. Rochiile de mireasă de lungime medie își au originile în anii ’50 și atribuie un look clasic, elegant, dar în același timp inedit și spectaculos. Rochiile de mireasă cu umbre de roz sunt considerate romantice și delicate, aducând un plus de gingășie și finețe.

La târgul de nunți “Ghid Mariaj”, organizat special pentru tine, în perioada 7-9 februarie, în Sala Polivalentă din Iași, vei găsi cele mai spectaculoase și deosebite rochii de mirese, care te vor pune în valoare și în care te vei simți ca o prințesă, pregătită să deschidă noul capitol din povestea vieții ei alături de prințul care a cucerit-o pe vecie. De 12 ani suntem ghidul nunților inspirate, al mirilor care pleacă mulțumiți de alegerile făcute, entuziaști și complet fermecați de rochiile, costumele, serviciile foto și verighetele pe care le-au văzut. Fii prima care află noile colecții de rochii de mireasă ale celor mai apreciate branduri din domeniu!

Iată ce mai poți găsi la târg

Expozanți 2020

Organizatori

Partener media

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj