Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj

Verighete - Inspirație pentru suflete pereche

Amintirea nunții voastre o veți păstra mereu în suflet alături de inelele care v-au unit destinele. Simple sau cu model, din aur alb, argint sau chiar cu pietre prețioase, verighetele devin un simbol unic și etern al dragostei nesfârșite pe care și-o poartă cei doi viitori miri.

La Ghid Mariaj veți găsi verighete inspirate, care să vă reprezinte gusturile și dorințele și pe care să le purtați cu mândrie toată viața!

Expozanți 2020

Inspirație pentru suflete pereche

Verighetele sunt simbolul dragostei eterne, al devotamentului, al speranței și reprezintă un nou început, cel al vieții în doi, în care bucuriile se vor înmulți și grija unul față de celălalt va fi permanentă. Cercul reprezintă perfecțiunea și eternitatea, fiind cel mai potrivit dar pe care cuplurile și-l pot oferi în momentul uniunii sacre, cei îi va lega pentru totdeauna. Pe lângă aceste simboluri, obiceiul de a purta verigheta pe degetul mâinii stângi derivă încă din Antichitate și poate fi explicată prin medicina iubirii: de la acel deget pornește o arteră care duce sângele direct la inimă, iar în acest fel inimile mirilor sunt unite prin verigheta purtată.

Alegerea verighetelor nu este tocmai o decizie ușoară. Este foarte important să țineți cont de forma, mărimea și culoarea dorită, astfel încât la final să fiți mândri de achiziția făcută. Piața metarialelor prețioase nu se mai reduce de mult timp doar la platină, aur sau argint. Acum au apărut combinații inedite și spectaculoase, precum: aur alb, rose gold, palladium sau verighete cu diamante. De asemenea, pot fi personalizate cu pietre prețioase sau diamante, pentru un plus de finețe și rafinament. Verighetele-vedetă ale anului 2020 sunt cele 3D, ce pot fi asortate cu toate tipurile de aur și orice ținută decizi să adopți. Au la bază aur alb pe interior cu roz în interior, însă în funcție de lumina ambientală, verigheta își poate schimba culoarea înspre roz sau chiar alb, ceea ce aduce un plus de eleganță pentru femei.

La târgul de nunți “Ghid Mariaj” organizat special pentru voi, în perioada 7-9 februarie, la Sala Polivalentă din Iași, veți găsi cele mai deosebite modele de verighete și veți putea da contur evenimentului mult visat. De 12 ani, suntem ghidul nunților inspirate și al mirilor fericiți, care aleg să-și pună la punct toate detaliile într-o singură zi și să ia decizii înțelepte, care să le transforme ziua nunții într-una de poveste. Fiți primii care iau contact cu noile colecții de verighete ale celor mai apreciate branduri din domeniu!

Iată ce mai poți găsi la târg

Expozanți 2020

Organizatori

Partener media

Completează formularul

și primești gratuit Agenda de organizare a nunții Ghid Mariaj